Avoin työpaikka: Automaatioasentaja

Ontec Oy on innovatiivinen ohjaus- ja ohjelmistojärjestelmiä tuottava yritys. Asiakkainamme ovat suomalaiset ja kansainväliset toimialojensa johtavat yritykset. Yritysten luottoluokituksia tekevä Dun & Bradstreet Finland Oy luokittelee Ontec Oy:n korkeimpaan AAA-luottokelpoisuusluokkaan.

Työprojektien kasvavan määrän ansiosta etsimme henkilöstöömme lisää työvoimaa automaatiosuunnittelijan tehtäviin. Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu erilaisten automaatioprojektien suunnittelu ja toteutus. Olitpa sitten työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kokenut konkari, niin olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Lopullinen työnkuva muotoutuu hakijan osaamisen mukaan.

Katsomme eduksi kokemuksen seuraavista asioista:

  • Ohjelmoitavat logiikat
  • Valvomo-ohjelmistot
  • Cad-ohjelmistot
  • Asiakaspalvelu

Lisätietoja:

  • Esa Käyhty, 044 066 8322

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV: