Avoin työpaikka: Ohjelmistosuunnittelija

Avoin työpaikka: Ohjelmistosuunnittelija

Ontec Oy on innovatiivinen ohjaus- ja ohjelmistojärjestelmiä tuottava yritys. Asiakkainamme ovat suomalaiset ja kansainväliset toimialojensa johtavat yritykset. Yritysten luottoluokituksia tekevä Dun & Bradstreet Finland Oy luokittelee Ontec Oy:n korkeimpaan AAA-luottokelpoisuusluokkaan.

Työprojektien kasvavan määrän ansiosta etsimme henkilöstöömme lisää työvoimaa ohjelmistosuunnittelijan tehtäviin. Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu erilaisten ohjelmistojen ja tietojärjestelmien suunnittelu, toteutus ja ylläpito. Olitpa sitten työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kokenut konkari, niin olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Lopullinen työnkuva muotoutuu hakijan osaamisen mukaan.

Katsomme eduksi kokemuksen seuraavista asioista:

  • Visual Studio / .NET
  • SQL Server
  • Web-ohjelmointi
  • IOS & Android -mobiilisovellusten kehitysosaaminen
  • Asiakaspalvelu

Lisätietoja:

  • Esa Käyhty +358 44 066 8322

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV: