Avoin työpaikka: Henkilö markkinointi-, laatu- ja sopimushallinta tehtäviin

Vuonna 2002 Kotkassa perustettu Ontec Oy on Suomessa ja ulkomailla toimiva teollisuuden ohjelmistojen ja ohjausjärjestelmien kokonaistoimittaja. Omat ohjelmistotuotteemme ovat modulaarisia ja helposti integroitavissa toisiinsa ja muihin teollisiin järjestelmiin. Valmiit tyyppihyväksynnät, korkea ympäristö- ja kyberturvallisuus  ovat kilpailuvalttejamme hyvien referenssiemme lisäksi. Ontec Oy on mukana vihreässä muutoksessa keskittymällä nyt ja tulevaisuudessa biotuotteiden käsittelyyn liittyvään teknologiaan. Lisätietoja ontec.fi.

Haemme nyt tiimiimme monipuolista henkilöä kehittymään seuraavissa tehtävissä:

  • Markkinointi- ja yritysviestintä (esim. verkkosivujen ja digitaalisen sisällön tuotanto, esitteet)
  • Laatujärjestelmien ylläpito ja kehittäminen
  • Sopimushallinta
  • Tuotekehityshankkeet
  • Asiakasprojektit

Sinulla on koulutusta ja/tai työkokemusta useammasta kuin yhdestä listan tehtävästä. Arvostamme esimerkiksi soveltuvaa AMK-tutkintoa. Toimenkuvaa voidaan muokata henkilökohtaisen osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti.

Kielitaito: suomi, englanti.

Hakemukset 15.5.2021 mennessä.

Hakemukset ja lisätietoja: Esa Käyhty, etunimi.sukunimi@ontec.fi +358 440 668322