Ontec Oy jatkaa ISO 9001 sertifioituna yrityksenä

Ontec Oy jatkaa ISO 9001:2015 sertifioituna yrityksenä.

Laatu on yksi toimintamme kulmakivistä. Osoituksena siitä on ISO 9001 -laatujärjestelmä ja tuotteillemme myönnetyt direktiivien mukaiset ulkopuolisten tarkastuslaitosten puolueettomat hyväksynnät. Ylläpidämme osaamistamme säännöllisellä koulutuksella ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme, jotta ne vastaavat alati tiukkenevan lainsäädännön ja direktiivien vaatimuksiin. Toimintamme on ollut laatusertifioitua jo vuodesta 2012 lähtien.

ISO 9001 on laadunhallinnan standardi jo vuodesta 1986 ja kuuluu laadunhallinnan ISO 9000 -sarjaan, joka käsittää maailmanlaajuisesti tunnettujen, tehokkaiden ja toimivien laadunhallintajärjestelmien perustaan.

ISO 9001 -standardin tavoitteena on yrityksen toimintojen jatkuva kehittämien ja asiakastyytyväisyyden kasvattaminen.

ISO 9000 -standardisarjaa hyödynnetään toimialasta riippumatta kaiken kokoisissa yrityksissä ja organisaatiossa samojen periaatteiden mukaisesti ympäri maailman. ISO 9000 -sertifikaatteja voi myöntää vain sertifiointialan yritykset, jotka ovat ns. akkreditoituja. Suomessa päteväksi todettuja eli akkreditoiduista yrityksistä vastaa FINAS.

Ontec Oy;n sertifioinnista vastaa akkreditoitu Eurofins Expert Services Oy.