80 000 MID -hyväksyttyä lastausta yhdestä lastausvarresta

Määräaikaisvarmennus by Ontec

Polttonesteen mittausjärjestelmille tehtävä määräaikaisvarmennus, on suoritettava kahden vuoden välein mittauslaitedirektiivin (MID) -mukaisesti. Käytännön mittausten lisäksi, tarkastuslaitokselle toimitetaan tiedot mittauslaitteen omistajalta, maahantuojalta tai valmistajalta. Meillä varmennukset suoritetaan aina yhteistyössä Tukesin hyväksymän tarkastuslaitoksen kanssa – asiakkaalle palvelu on helpoin mahdollinen – avaimet käteen.

Ontec hoitaa:

Asiakas hoitaa:

  • Vastaanottaa leimatut asiakirjat

Syksyllä 2021 suoritettiin vastaava MID-määräaikaisvarmennus asiakkaan tiloissa. Tuolloin tarkastettiin lastausvarsi jonka ensivakaus ja MID-hyväksyntä oli suoritettu kahdeksan vuotta aiemmin. Mittauksen tallentava OnatexMID-laitteisto toimii sään armoilla lastauslaiturialueella kuljettajien käytössä ympäri vuoden. OnatexMID laitteiden toimintaympäristön laiteluokkavaatimus on ATEX 2(1)G, ympäristön lämpötila-alueella -40…+60 °C.

OnatexMID oli tallentanut tuona kahdeksan vuoden aikana:

OnatexMID

  • Yli 80 000 MID-hyväksyttyä lastausta, eli lohkoa
  • MID-tallennukset lämpötilakompensoituna + 15 ͦ C

Vaatimukset OnatexMID laitteistolle laiteluokka ATEX 2(1)G: ympäristön lämpötila -40…+60 °C.

Huikea luku on myös mittatarkkuus, jolla OnatexMID toimii edelleen. Koko ajanjakson virhemarginaali oli noin 0,1 %, kun suurin sallittu lukema on 0,5 %.

Kun laatu ja vaatimukset ovat korkealla, syntyy kovalla työllä ja ammattitaidolla menestystarinoita. Tämä on yksi niistä.