Ontec-Hero-Additional-Services-2

Asiantuntijamme tukenasi

Konsultointi

Olemme alamme johtavia asiantuntijoita ja konsultoimme säännöllisesti OGC-alalla ja lentopolttoaineiden käsittelyssä toimivia asiakkaitamme ympäri maailmaa automaation suunnitteluun liittyvissä asioissa. Erityisesti meiltä tiedustellaan ratkaisuja mittalaitedirektiivin mukaisiin MID MI-005 lastaus- ja mittausratkaisuihin (muut nesteet kuin vesi).

Konsultointipalvelumme räätälöidään aina tapauskohtaisesti juuri teidän yrityksenne tarpeet huomioon ottaen. Tyypillisiä konsultoinnin aihealueita ovat olleet: tilanneanalyysi, tarvekartoitus, toimenpide-ehdotus, esisuunnittelu, viranomaisvaatimukset EU:ssa, JIG:in huomioiminen automaatiossa tai haastavat ilmasto-olosuhteet.

Ota yhteyttä, niin sovitaan, kuinka voimme olla avuksi.

Tuotekoulutuksemme

Turvallinenkin järjestelmä voi olla haavoittuvainen, mikäli käyttäjät vaihtuvat henkilökunnan vaihtuessa. Käyttäjäturvallisuus ja sitä kautta järjestelmän turvallisuus voidaan pitää korkealla tasolla määräaikaiskoulutuksilla. Käyttö- ja huoltohenkilökunnan koulutuksilla myös varmistetaan, että järjestelmästä saadaan täysi hyöty irti vuoden jokaisena päivänä.

Huoltohenkilökunta voidaan kouluttaa erikseen myös vikatilanteiden selvitykseen ja ongelmienratkaisuun. Koulutukset on mahdollista toteuttaa useilla kielillä teille sopivana ajankohtana 1-20 hengen ryhmissä.

Ota yhteyttä, kootaan sinulle ja henkilökunnallesi tarpeitanne vastaava koulutus ja konsultointi.