Laatua varmistamassa – Eurofins auditoimassa Ontecin toimintoja

Syksyisin Ontecin kalenteri täyttyy erityyppisistä laatujärjestelmien ja asiakkaiden tekemistä auditoinneista ja niihin valmistautumisesta, mikä voi alkaa jopa kuukausia ennen varsinaisen auditoinnin päivämäärää. Tällä kertaa vuorossa oli Eurofins Expert Services Oy:n tekemä ISO 9001- laatujärjestelmien jatkoauditointi, minkä jälkeen aikaa jäi lyhyeen mahdollisuuteen perehtyä auditoijaamme Jouni Aaltoon ja hänen taustaorganisaatioonsa.

Jouni Aalto

rnTietotekniikan insinööri, pitkä työhistoria elektroniikka-teollisuudessa keskijohdon tehtävissä.rnrnPääarvioija Eurofins Expert Services Oy:ssä. Toiminut auditoinnin parissa n. 10 vuotta.rnrnMieluisia harrastuksia ovat purjehtiminen ja matkamoottoripyöräily vaimon kanssa.

Ontecin kaikki hyväksynnät ja sertifikaatit ovat arvostettujen, kansainvälisten laitosten suorittamia. Eurofinsin ja sen edeltäjien kanssa yhteistyötä on tehty jo yli 10 vuotta.