Juhlavuosi 2022

Jo vuodesta 2002

Vuonna 2022 juhlimme Ontec Oy:n 20 vuotista taivalta ja siksi tuleva vuosi on meille erityisen merkityksellinen. Tuohon matkaan mahtuu paljon onnistumisia, haasteita sekä rohkeita valintoja, mutta ennen kaikkea omistautunutta pitkäjänteistä työtä. Kiitos näistä vuosista kuuluu asiakkaille, henkilökunnalle ja yhteistyötahoille tämän tarinan mahdollistajina.

Tulevan vuoden aikana ilmestyvässä artikkelisarjassa kerromme mm. yrityksen tarinoita matkan varrelta, julkaisemme tuoteuutuuksista ja ajankohtaisia asioita. Eikä juhlavuosi ole mitään ilman erityisiä tapahtumia, mutta niistä lisää myöhemmin. Juhlavuoden ajan käytämme julkaisuissamme tunnistetta #ontec20v sekä 20-vuotisjuhlatunnusta, joka jatkaa visuaalisesti uudistettua Ontec ilmettä.

Tervetuloa juhlavuosi 2022!

ontec 20 vuotta juhlalogo

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!