Ontec goes Greenland

Ontec Oy toteutti polttoaineiden käsittely-, jakelu- ja ylläpito- järjestelmien uudistuksen lentokentälle Kangerlussuaqiin, Grönlantiin. Projektiin sisältyi Ontec-ohjelmistoja sekä tiedonkäsittelyjärjestelmiä. Tiiviiksi suunniteltu kokonaisuus toteutui alkuperäisen suunnitelman mukaisesti kahdeksassa viikossa.

Projektin luonteen ja toimituspaikan asettamien vaatimusten saavuttamisen näin nopeassa aikataulussa mahdollisti Ontec-ohjelmistotuotteet, jotka ovat heti valmiita moduuleita asiakaskohtaisia lisäyksiä varten. Projektin alkuvaiheen ohjelmistomäärittelyssä käytiin läpi asiakkaan erityisvaatimukset ja moduulit kustomoitiin vastaamaan näitä vaatimuksia. Toimintamalli on nopea ja kustannustehokas. Ontec tuotemoduulit on suunniteltu toimimaan joko yksittäin itsenäisesti tai monen ohjelmiston kokonaisuuksina. Integraatiot olemassa oleviin järjestelmiin ovat helppoja laajojen rajapintamahdollisuuksien kautta. Grönlannin projektin konfigurointi, ohjelmistomäärittelyt ja tuotanto hoidettiin Suomessa ja viimeinen viikko Kangerlussuaqissa käytettiin järjestelmän käyttöönottoon ja paikallisen henkilökunnan koulutukseen.

Ontec ohjelmistot projektissa

OntecRTA – Real-Time Access – turvallisuuden- kulunvalvontajärjestelmä
OntecJETAIR – JIG-yhteensopiva lentopolttoaineiden laadunhallintajärjestelmä
OntecRTM – Real-Time Maintenance – huoltokirjaohjelmisto
OntecRTI – Real-Time Information, käyttöpääte
Koulutus ja konsultointi, käyttöönotto
Ontec järjestelmäylläpitopalvelut

Miksi Ontec

Panostamme vahvasti tuotekehitykseen ja keräämme jatkuvasti asiakkailtamme palautetta tuotteistamme. Seuraamme aktiivisesti toimialan kehitystä ja kiinnitämme erityistä huomiota tuotteittemme helppokäyttöisyyteen ja toimintavarmuuteen. Olemme alamme johtavia asiantuntijoita ja olemme panostaneet erityisesti MID-osaamiseen jo vuodesta 2004 lähtien.

Ammattitaitoiset asiantuntijat kouluttavat käyttäjät uusien järjestelmien käyttöön.

Kangerlussuaq, Grönlanti

Kangerlussuaqin kylässä sijaitseva Kangerlussuaqin lentoasema, SFJ, on Grönlannin ainoa suurien lentokoneiden laskeutumiseen soveltuva sotilas/siviililentoasema. Kiitotiellä on mittaa kolme kilometriä. Lentoasemaa kutsutaan myös nimellä Søndre Strømfjordin lentoasema.

PoleKangerlussuaqAirport

Kangerlussuaqin kylä länsi-Grönlannissa sijaitsee saman nimisen vuonon pohjukassa, 160 km rannikolta.

Kangerlussuaq, Grönlanti