REKRY 2023 Työelämä & Koulutus

Vaihtelua arkiseen aherrukseen tänä syksynä toi Kotkaan 3. lokakuuta rantautunut Rekry&työelämä 2023 messut. Kotkan uudella Satama Areenalla järjestetty tilaisuus keräsi todella laajan kattauksen erilaisia työnantajia ja koulutusmahdollisuuksia samaan tilaan.

Ontec Oy panostaa henkilöstöön ja sen hyvinvointiin. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Meillä on omistautunut tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen ja tukee toisiaan hyvässä hengessä.  Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia, myös kansainvälisiä tehtäviä asiakasprojektien parissa. Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi päivittäin.

Uudet tilamme toimivine työhuoneineen takaavat rauhallisen työskentelyn. Meren äärellä asuminen Kotkassa on laadukasta, edullista ja väljää – vain reilun tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta.