Tehokasta projektitoimintaa: OntecRTA turvallisuuden perusta 2/5

OntecRTA turvallisuuden perusta on artikkelisarjan Tehokasta projektitoimintaa toinen osa. OntecRTA on helppokäyttöinen korkean turvallisuuden kohteiden ja teollisuuden turvallisuuden- ja kulunhallinnan valvontajärjestelmä, joka voidaan integroida kaikkiin Ontec-tuotteisiin. OntecRTA käyttää nykyaikaisia ethernet-liityntäisiä RFID-lukijoita. Vanhanaikaisia kulunvalvonnan kaapelointeja ei siis tarvita, kun laitteisto liittyy suoraan TCP/IP-verkkoon, joka löytyy valmiina toimisto- ja teollisuusympäristöistä.

RTA – Real-Time-Access, yritysturvallisuuden perusta

Yritysturvallisuus rakentuu toisiinsa limittyvistä ja toisiaan tukevista ratkaisuista. OntecRTA turvallisuuden ja kulunvalvonnan järjestelmä on erittäin tärkeä osa Ontec-tuoteperhettä ja asiakkaidemme yritysturvallisuutta. Järjestelmällä kontrolloidaan ohjelmistojen käyttöoikeuksia, alueen tai tilan pääsyoikeuksia, siellä liikkuvien henkilöiden tai ajoneuvojen määrää, vietettyä aikaa alueella sekä koulutuksien sekä lupien voimassaoloa. RTA toimii itsenäisenä ohjelmistona, mutta voidaan integroida niin olemassa oleviin järjestelmiin kuin rakentaa osana Ontec TMS järjestelmää.

TAS
Terminal Automation System
————————–
TMS
Terminal Management System

Tyypillinen RTA-järjestelmätoimitus koostuu OntecRTA ohjelmistosta, RFID lukijoista sekä yksilöllisistä RFID tunnisteista (ID korteista ja/tai tageista). Yksi järjestelmä voi pitää sisällään satoja lukijoita ja tuhansia käyttäjiä. RTA järjestelmällä voidaan tunnistaa niin henkilöitä kuin ajoneuvoja. Lukijoiden lisäksi esimerkiksi nesteiden lastaukseen suunnitellussa OntecMiloEx käyttäjäpaneelissa on sisäänrakennettu RFID lukija.

RTA asennetaan yleensä paikalliselle palvelimelle, mutta järjestelmä toimii tarvittaessa myös pilvipalveluna. Henkilön tai ajoneuvon pääsy alueelle perustuu aina ajantasaiseen tietoon.

OntecRTA hyödyt

Korkeampi turvallisuus – toimintokohtaisen aikarajanylittäminen käynnistää automaattisen hälytyksen

Aina ajantasaiset tiedot alueella kulkijoista ja näiden syistä

Työluvat ja pätevyydet aina ajan tasalla ja voimassa – parantunut ympäristö- ja operatiivinen turvallisuus

Hätätilanteissa henkilöiden ja ajoneuvojen sijainti voidaan nähdä nopeasti järjestelmästä

Artikkelisarja Ontec projekteista 2/5

Tämä on toinen osa artikkelisarjassa, jossa käsitellään Ontecin projekteja ja niissä käytettyjä ohjelmistoja ja ohjausjärjestelmiä sekä laitteita. Artikkelisarjan seuraavassa osassa käydään läpi MID hyväksyttyjä laitteita sekä ohjelmistoja.

Ontec tuotteet projekteissa

Miksi Ontec

Panostamme vahvasti tuotekehitykseen ja keräämme jatkuvasti asiakkailtamme palautetta tuotteistamme. Seuraamme aktiivisesti toimialan kehitystä ja kiinnitämme erityistä huomiota tuotteittemme helppokäyttöisyyteen ja toimintavarmuuteen. Olemme alamme johtavia asiantuntijoita ja olemme panostaneet erityisesti MID-osaamiseen jo vuodesta 2004 lähtien.

Kokonaistoimitukset

Kokonaistoimitukset: MID ja ATEX kokonaistoimittaja, ohjelmisto- ja ohjausjärjestelmämoduulit ovat syntyneet johdonmukaisen tuotekehityksen tuloksena

Vahvuudet

Osaaminen, ketteryys ja vasteaika sekä kokonaisuuksien hallinta, tunnemme asiakkaan tuotantoprosessin, kykenemme tarjoamaan asiakkaille kokonaisratkaisuja

CyberSecurity

OntecCyberSecurity huomioi kaikki yritysturvallisuuden osa-alueet. Rakenna yrityksesi turvallisuutta sisältä ulospäin monitasoisesti ja toisiaan tukevien ratkaisujen avulla.