Avoin työpaikka: Ohjelmistosuunnittelija

Avoin työpaikka: Ohjelmistosuunnittelija

Ontec Oy on korkean teknologian ohjaus- ja ohjelmistojärjestelmien kansainvälinen kokonaistoimittaja. Asiakkaamme toimivat öljy-, kaasu- ja kemianteollisuudessa sekä ilmailualalla. Ontec Oy:llä on Lentoasematarvikkeiden Tunnetun Toimittajan -status, minkä lisäksi toimimme huoltovarmuuteen liittyvissä hankkeissa. Lisätietoja yhtiöstämme löydät verkkosivuiltamme www.ontec.fi.

Voimakkaan kasvun vuoksi haemme nyt uutta työntekijää nuorekkaaseen joukkoomme. Olitpa sitten työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kokenut konkari, niin olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä työstään innostuneen tiimin tukemana. Näissä tehtävissä sinulle on mahdollista panostaa ammatilliseen kehittymiseen kannustavassa työyhteisössä. Olemme valmiita muokkaamaan lopullista työnkuvaa osaamisesi mukaan.

Katsomme eduksi kokemuksen seuraavista asioista:

  • Visual Studio / .NET
  • SQL Server
  • Web-ohjelmointi
  • IOS & Android -mobiilisovellusten kehitysosaaminen
  • Asiakaspalvelu

Lisätietoja:

  • Esa Käyhty +358 44 066 8322

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV: