Ontec ilmailu

Ontec Oy on lentopolttoaine logistiikkajärjestelmien kokonaistoimittaja. Tuotteidemme avulla JET A-1 siirtyy omistajalta toiselle turvallisesti aina jalostamolta lentokoneen siiven kärkeen asti. Tuotteen alkuperä on tarkasti jäljitettävissä ketjun jokaisessa osassa. Järjestelmäkokonaisuus on yhteensopiva lentopolttoaineiden varastointia ja käsittelyä säätelevän kansainvälisen Joint Inspection Groupin JIG-standardin kanssa. Mittausjärjestelmämme on MID-hyväksytty mittalaitedirektiivin mukaisesti laskutuskäyttöön.

OntecAir -ohjausjärjestelmämme avulla hallinnoit lentopolttoaineketjuasi turvallisesti yhtenä kokonaisuutena.

OntecAir JIG-yhteensopiva käyttöliittymä

JIG-standardin vaatimukset on huomioitu ohjausjärjestelmää kehitettäessä.OntecAir-valvomo-ohjelmistojen avulla voidaan rakentaa saumattomastitoimiva kokonaisuus. OntecAiriin on integroitavissa tarvittavat mittaukset,kaikki Ontec-tuotteemme sekä yrityksenne oma ERP ja muut ohjelmistot.

OntecJetAir JIG-yhteensopiva huoltoseurantajärjestelmä

OntecJetAir on ilmailualan JIG-yhteensopiva huoltoseurantajärjestelmä, jolla voidaan seurata lentoasemien polttoainejakeluun liittyviä ajoneuvoja, toimintoja ja laitteita. Järjestelmään voidaan liittää useita lentokenttiä, jolloin kaikki tiedot ovat nähtävissä samasta sovelluksesta. OntecJetAir huomioi JET A1 -lentokerosiinin käsittelyn erityisvaatimukset.


OntecJetAir-järjestelmällä voidaan seurata tehtyjä tarkastuksia, sekä kirjata ylös ja raportoida havaittuja puutteita ilmailualan laatustandardienmukaisesti. Toiminnot perustuvat kansainväliseen lentopolttoaineidenvarastointia ja käsittelyä koskevaan JIG-standardiin. Järjestelmä muistuttaa tekemättömistä tarkastuksista ja lähettää kirjausten perusteella automaattiset korjauspyynnöt. Järjestelmään voidaan kirjata myös tehdyt korjaukset ja määräaikaishuollot sekä tuottaa viranomaisten vaatimat raportit. Kirjaukset voidaan tehdä suoraan myös jakeluautoista.

Ominaisuudet

  • Säiliömittaukset
  • Automaattiset näytteenotot
  • Automaattiset vesitykset
  • Paine-erojen seurannan kenttälaitteet
  • Rahtikirjat
  • Kaasupitoisuusmittaukset
  • Sää-asemat
  • Palosammutusjärjestelmä
  • Hälytys- ja tapahtumahistoria

Miksi Ontec

Panostamme vahvasti tuotekehitykseen ja keräämme jatkuvasti asiakkailtamme palautetta tuotteistamme. Seuraamme aktiivisesti toimialan kehitystä ja kiinnitämme erityistä huomiota tuotteittemme helppokäyttöisyyteen ja toimintavarmuuteen. Olemme alamme johtavia asiantuntijoita ja olemme panostaneet erityisesti MID-osaamiseen jo vuodesta 2004 lähtien.

Kokonaistoimitukset

MID ja ATEX kokonaistoimittaja, ohjelmisto- ja ohjausjärjestelmämoduulit ovat syntyneet johdonmukaisen tuotekehityksen tuloksena.

Vahvuudet

Osaaminen, ketteryys ja vasteaika sekä kokonaisuuksien hallinta, tunnemme asiakkaan tuotantoprosessin, kykenemme tarjoamaan asiakkaille kokonaisratkaisuja.

CyberSecurity

OntecCyberSecurity huomioi kaikki yritysturvallisuuden osa-alueet. Rakenna yrityksesi turvallisuutta sisältä ulospäin monitasoisesti ja toisiaan tukevien ratkaisujen avulla.