Ontec Oy:n tarina

Ontec Oy on yli 20-vuotias yksityinen korkean teknologian yritys Kotkasta. Olemme nestelogistiikkaan erikoistunut ohjelma- ja ohjausjärjestelmien kokonaistoimittaja. Ontec-tuotteilla on mahdollista käsitellä polttoainetoimitus jalostamolta aina asiakkaan tankkiin katkeamattomana ketjuna. Asiakkaamme ovat etupäässä öljy-, kaasu-, kemian- ja energiateollisuuden maailmanlaajuisia teknologiajohtajia, joille on yhteistä tinkimätön suhtautuminen ympäristöturvallisuuteen. Ontec Oy:llä on myös kansainvälistä lentopolttoaineiden käsittelyä ja varastointia koskevan JIG-standardin mukaisia erikoistuotteita ilmailun tarpeisiin. Yhtiömme keskittyy 2020-luvulla yhä enemmän biopohjaisten polttoaineiden käsittelyyn.

Sloganimme ’Steps Ahead’ on kuvaava. Ontec Oy kehitti ensimmäisenä maailmassa MID-hyväksytyn digitaalisen liitynnän virtausmittareihin, joka mahdollistaa tilavuuden, massan ja tiheyden käyttämisen MID-hyväksytysti. Olemme edelleenkin johtava MID-asiantuntija tällä alalla.

Turvallisuus ala ja kansainväliset toimijat luottavat meihin

Tähän asiantuntijuuteen luottavat useat turvallisuus- ja puolustussektorin toimijat.

Ontec Oy on suomalaisesta ytimestään huolimatta kansainvälinen yritys, jolla on ollut vientitoimintaa alusta saakka; yhtiöllä on ollut projekteja yhteensä 17 maassa Euroopassa, Aasiassa, Lähi-idässä sekä Etelä- ja Pohjois-Amerikassa. Asiakkaat kaikkialla maailmassa luottavat suomalaiseen ympäristöosaamiseen ääriolosuhteissa.

Perustamisesta tähän päivään

Ontec Oy matkalla